instagrambilder. kulkul

Börjar med två bilder från philips och min lilla cykelutflykt förra helgen.. vi drog och kollade på fotboll i rosenfors, men stannade påvägen för att kolla in mörlundas stooora vattenfall.
.
Jag avslutade förra helgen med att mumsa i mig lite frukt och choklad och sen på måndagen när det var dags för skola igen, kunde jag inte låta bli att fota havet med vitsippor.
.
Och lite såhär har jag sett ut i veckan. De vita jeansen är nya och bältet på andra bilden fick jag hem för några dagar sedan. älskar det!!!
.
en fin lisen. Vi ska förresten boka tågbiljetter till bästa stockholm nu i veckan också. UNDERBART! och nyaste elle, som förövrigt hade ett otroligt fint omslag!!
.
fruktfruktfrukt och så lilla mig, med nya linnet. (syns dock inte så bra.. hehe) Ser ut som jag har världens hårigaste armhålor också, fint :)
.
Och så sist, två bilder från igår. Lollo och jag fick verkligen mycket gjort, skönt. Sen hann vi med och fika lite också, såklart. På andra bilden är från ett av hennes alla otrolift fina och mysiga rum. älskar hur hon bor!
@sandramadestam heter jag på instagram för er som vill följa mig. hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0